ØBG Silkeborg Fodbold - Kamp-Check-Liste

Vil du udskrive tjeklisten tryk her

Checkliste - hjemmekampe

Forberedelse ”hjemmefra”

Check om du har aftale med en lokal dommer (DGI-hjemmekampe)

Check om kamptrøjerne er klar – hvem er det nu, der har dem?

Ved JBU træningsturneringskampe: Sørg for penge til betaling af dommer

Klargøring før kampen

Mød i god tid (45 min. før kampstart)

Tjek og anvis omklædningsrum til gæstehold og dommer

Find kampbold og linievogterflag og aflever til dommer (til godkendelse/opbevaring)

Opsæt hjørneflag

Find opvarmningsbolde og evt. kegler/kineserhatte til opvarmning til såvel hjemme som udehold

Under

kampen

Sørg for at linievogterflag betjenes af en voksen

Efter

kampen

Betal dommer - hav så vidt muligt aftalte penge (JBU træningsturnering). Hvis Mia i Vulcan’en ikke er tilstede.

Læg alle rekvisitter og bolde på plads – eller få en klar aftale med næste holds træner om oprydning

Balle: Tjek omklædningsrum. Fej evt. gulvet. Sørg for at låse til omklædningsrum.

Udfyld hold-/resultatkort og læg til kampfordeler i klublokalet eller indtast resultatet.

Ved JBU-kampe indtelefoneres kampresultatet senest 1 time efter kampen – se tlf.nr. på kampkort

Dommerklubbens kampfordeler

Jan Sørensen, tlf. 8688 4700

Checkliste - udekampe

Forberedelse ”hjemmefra”

Check modstanderens spilledragt-farver – hvis de er de samme som ØBG, skal du bruge alternative trøjer

Skaf adressen på spillestedet og vær sikker på, at du kan fin­de det. Ved JBU’s turneringsplan på internettet findes adresse. Spørg evt. andre trænere/kampfordeleren eller (ved DGI-kampe) ring direkte til modstanderens kamp­fordeler (klubbernes kontaktperson findes i turnerings­planen).

Forbered, hvem der efter kampen skal have trøjer med hjem til vask.

Foretag sidste tjek på, om aftaler med chaufførerne er på plads

Sørg for, at kamptasken er komplet.

Ved afgang

Find evt. alternative spilletrøjer

Oplys adresse og kørevejledning til alle chaufførerne

Tilstræb ligelig fordeling af spillerne i bilerne – især, at der ikke er for mange i én bil. Der må aldrig køres med flere spillere, end der er seler/plads til. Uanset hvad enkelte forældre måtte mene, er dette også trænerens/klubbens ansvar.

Efter kampen

Saml evt. medbragte rekvisitter (drikkedunke o.s.v.)

Vær sikker på, at alle kommer med hjem! Læg kamptrøjer i den bil med ”trøje-vaskeren”

Hjemme igen

Læg evt. medbragte rekvisitter på plads

Udfyld resultatkort og læg til kampfordeler